søndag 31. mars 2013

Et lite 1.påskedags-innlegg




























Det blir lite blogging om dagene, selv om vi har hjemmepåske. I dag har vi vært ved sjøen, grillet pølser og jeg har sett på havet som lå og blinket i solstrålene (noe av det beste syn jeg vet!) og plukket fine pinner og steiner. Det er alltid kjekt å ha litt naturmaterialer liggende på lur.



For dere som er kjent i Sandefjord, drar dere kanskje kjensel på Eftang.

Til frokostbordet i dag lagde jeg lomper med røkt laks i, en av mine favoritter og sååå lett.
Smør litt Snøfrisk på en lompe, legg på litt ruccola-salat og litt rødløkbiter samt røkt laks eller ørret. Trill lompen sammen og vips; deilig både turmat og hjemme-mat.

FINE DAGER TIL DEG!




onsdag 27. mars 2013

I symodus























































Med en hardtarbeidende far i huset og to sønner som tilbringer fridager på fotballbanen har jeg med liv og lyst hevet meg over symaskinen. Sy-lysten har ligget litt nede en stund, men nå er den tilbake i fullt monn.
Det er oppbevaringsposer jeg har sydd i går og i dag og nå ligger faktisk ti stykker ledige i min lille nettbutikk.
Det er naivistiske høne/fugleposer, John Blund, Kardemommeby osv.

OG......
sarte poser i nude og bruntoner for den litt mindre fargesterke...





























Sola stråler her i Sandefjord men enda er det mye snø i hagen og litt kjølig til å ta kaffekoppen ute.

HÅPER SOLA ER DER DU ER OGSÅ!

søndag 24. mars 2013

Sarte påske-egg i en fei























































Her er en ide til sarte påske-egg gjort i en fei!
Hell vann i en bolle og legg krepp-papir opp i vannet samt litt løkskall. (jeg vet ikke riktig hvorfor løkskall men yngste sønnens klasse hadde gjort dette på skolen ,og da ble visst  løkskall brukt) I følge en av leserne blir kokt egg med løkskall gule, kanskje det er det som ble gjort på skolen, når de skulle ha gule egg....Minstemann hadde ikke deltatt i denne eggfargings-aktiviteten, men snappet opp noe.

Før egg legges i vann med krepp-papir( muligens er løkskall unødvendig) må du  få blåst ut innholdet i eggene du skal bruke. Så legges eggene i vannskålen. Surr gjerne krepp-papiret godt rundt dem. La de ligge en god stund. Når du så tar dem opp, vil eggene være farget i sart fin farge. De er skjønne helt enkle eller man kan pynte med f.eks. washitape på dem.
SÅÅÅ lettvint, men veldig fint!
(Jeg prøvde forresten med isopor-egg også men det funket ikke.)

FIN PALMESØNDAG TIL DEG!

torsdag 21. mars 2013

Vintage-selskapsveske-galskap
























































Jeg lider av vintage-selskapsveskegalskap. Det utarter seg på den måten at jeg ikke kan stå for fine gamle selskapsvesker i gjenbruksbutikker. Ikke det at gallaer, bryllupsfeiringer og jubileer fyller opp almanakken min, men slike små vesker kan jo være så vakre!
Om de ikke er i bruk kan de jo bare henge der på en knagg og vise sin skjønnhet til omverdenen.
Så derfor ble denne vesken med hjem fra gjenbruksbutikken her om dagen, og ikke ble jeg ruinert heller; 35 kroner kostet den.

Den stilige paraplydamen er et av alle kortene jeg handlet i London. Herlig å klistre opp kort på veggen med washi-tape.

HA EN SELSKAPELIG, FLOTT KVELD!

onsdag 20. mars 2013

"Pynt" på bordet





























Jeg ser at mange i bloggverden har begynt å påskepynte, så langt er ikke jeg kommet enda. Min påskepyntfavoritt har i mange år vært grener med egg og kanskje bør vi fornye og supplere  eggsamlingen litt i år. Det er morsomt å sitte og dekorere egg.
Min "bordpynt" så lenge er fint papir  samt skjønn nudefarget notisbok fra Søstrene Grene, geometrisk kopp fra Ferm Living og mine elskede bokstavstempler handlet på Papirgalleriet i Oslo.




























Jeg tror egentlig jeg har "glemt" bort påske litt i år og sittet forgapt i sirkler, hekleputer og korallfargede fugler.
Kanskje det er tid for å tumle opp på loftet i morgen og lete etter påskepynt. Til helgen skal vi feire gamle søte mammas bursdag her hjemme. For de av dere som har lagt sin elsk på denne damen er hun "still going strong". Nå gleder hun seg til å sitte på verandaen med kaffekoppen og kle seg i lyse sandfargede bukser samt leke mystisk Greta Garbo med Monkeyglass-solbrillene sine. Det er utrolig at hun blir 91 år.
Litt påskepynt her hjemme til feiringen av dagen hennes får jeg satse på!

LUN, HERLIG ONSDAG TIL DEG!




tirsdag 19. mars 2013

Øver på gult.......























































Gult og meg har aldri vært følgesvenner i interiørsammenheng. Jeg kan godt ta på meg en knallgul kjole sommerstid, men en gul vase eller en gul pute har aldri fått innpass i stua eller andre rom.
Jeg undres på om søsteren min med interiørbutikken og jeg har arvet et eller annet uoppdaget gen fra foreldrene våres som frastøter seg gult... Det var ikke mye gult i barndomshjemmet heller, men når det er sagt synes foreldrene våre at ALT var fint. Det var ingen tanker om matching og den slags. Søsteren med interiørbutikken har INGENTING gult og griner på nesen av gule ting.
Jeg må smile når jeg ser de gule bildene mot headingen, det er jo full skjæring med fargene jeg normalt sett omgir meg med.
Vel, allikevel... jeg øver på litt gult..... Når jeg ser disse bildene uavhengig av headeren og når jeg ser gule innslag hos andre, kan jeg godt like det.Jeg tror kanskje fargene jeg ellers er så glad i samt et par bilder her hjemme har lagt føringer på hvorvidt gult er fint hos oss eller ikke.
Den gule skålen fant jeg på et loppemarked for en tier en gang. Et innfall fikk meg til å gi den en sjanse, men jeg skal love deg den har sett mange mørke skap fra innsiden.
Gang på gang har jeg lagt den i esker som skal videre til gjenbruksbutikken, og hver gang har jeg plukket den opp i aller siste liten.Kanskje skal den bo hos oss allikevel...
Det gule putetrekket handlet jeg på en svensk nettauksjon for noen år tilbake. Jeg hadde enda ikke lært meg eller tenkt over at ôrngodt er putetrekk, så jeg trodde jeg bød på et dynetrekk og følte meg nok en tanke snytt over den lille stoffmengden som kom i posten.
Til slutt har jeg sydd en storblomstret oppbevaringspose i knallgult i dag for virkelig trene opp mitt forhold til gult. Vel, jeg synes stoffet er helt herlig, men den har allikevel fløyet over i MIN LILLE NETTBUTIKK som jeg har lagt inn litt KASPARA-SYDDE VARER  i nå. Her er det mange fugler blant annet i nude og korall om du skal ha en liten fargeklatt i de tonene.

HA EN SUPER KVELD!


mandag 18. mars 2013

Fjern mamma og vantro sønn



Vi satt ved langbordet eldstemann, yngstemann og jeg. Gutta gumlet på en brødskive mens de hadde begynt på dagens lekser. Selv satt jeg og tittet på Nib-sidene, og tilfeldigvis hoppet jeg innom en av bloggene sortert under "Trend" som jeg ikke hadde vært innom før.
Det var da jeg oppdaget denne fine arbeidsplassen. Jeg elsker hjul, røft treverk, horn og skaper med speil. (jeg elsker VELDIG skaper med speil )Plutselig var alt dette samlet på et og samme sted. Forgapt i øverste bilde,   får jeg dette flåsete spørsmålet av eldstemann "Mamma, hvem er smartest av en sjiraff og Ludvig?" (lillebroren)
"En sjiraff" svarer jeg åndsfraværende. "Hva??!!" sier min yngste sønn bestyrtet med et vantro uttrykk.. "Hørte du hva du sa, mamma?" Stemmen hans er litt lattermild og litt forskrekket.   Jeg skjønte raskt hva som hadde plumpet ut av meg i min interiør-trance og måtte selvfølgelig raskt dementere utsagnet og forklare at jeg så et VELDIG fint interiørbilde, slik at jeg ble en smule ukonsentrert.
Fikk du lyst til å se mer på denne arbeidsplassen er det bare å gå inn på bloggen Sivs Sanser, men husk å være en tanke mer til stede om dine nærmeste spør deg om noe!

ØNSKER DEG EN KNAKENDE FIN NY UKE!

fredag 15. mars 2013

Et ørlite streif av påske?





























Jeg har aldri vært opptatt av at julen nødvendigvis må være rød eller at påsken skal være gul. Gult er nydelig hos andre, men ikke like fint hos oss. Jeg finner aldri noe på de bugnende påskebordene i butikkene, har nesten ikke noe butikk-kjøpt påskepynt.
Jeg prøver stadig å klekke ut nye ideer til  hjemmelaget påskepynt som sklir inn i huset, og jeg ble veldig glad da jeg fant dette hønestoffet i gjenbruksbutikken. Jeg synes det var deilig røft, herlig naivistisk  og fint grafisk.
Nå ser jeg ikke for meg å fylle sofaene med høneputer og regelrett omgjøre Kasparahuset til et hønsehus i påsken, men en oppbevaringspose hengende på en dør for eksempel kan vi fint leve med.

LITT gult skal vi  kanskje alltids  også prøve oss på denne påsken (jeg synes jo gult  er så fint hos andre..) ... og en ting; ungenes gule pynt får ALLTID  plass. Den pynten blir man jo varm i hjertet av å se på.

HERLIGE FREDAG ER HER!
JEG ER KLAR FOR IDOL, BIFF, ET GLASS RØDVIN OG EN DYP SOFAKROK.

(La ut noen nye ting i Kaspara rydder og selger i dag også)

NYDELIG FREDAG TIL DEG!




torsdag 14. mars 2013

Et hjerte for prikker...





























Hva er det med meg og prikker? Jeg er simpelthen så vanvittig glad i prikker, de virker som en magnet på
meg. Ser jeg et prikkete fat, et tørkle, en kopp.... trekkes jeg mot det umiddelbart.
En gang hadde jeg en hvit sommerkjole med sorte prikker og åpen rygg, har aldri glemt den. På gamle sommerbilder fra Kypros er denne kjolen stadig å finne. Ikke glemmer jeg et keramikk-krus jeg hadde en gang i tiden heller... koboltblå med hvite prikker.. litt sånn skjev, fin og dreid kopp som til slutt datt i gulvet og endte livseilasen der.
Når jeg legger meg om kvelden kryper jeg ned i Ikeas herlige hvit og gråprikkete sengetøy og sukker fornøyd.
Hvordan er det med deg? Er du med i prikke-delegasjonen?

FIN TORSDAGSKVELD!


onsdag 13. mars 2013

Geometriske former og gavekortvarene i hus





















































































Jeg skal være ærlig på at  matematikk aldri var mitt favorittfag i skolen. Mens far i huset elsker tall og ser tall-magi i et tørt telefonnummer, elsker jeg ord. Jeg HUSKER ord, far i huset HUSKER tall (vel, han husker ord også, den smarte ringreven..)
I vurderingsboken min på barneskolen sto det; "Kaspara" klarer seg fint både i matematikk og norsk, men jeg tror hun har lettest for norsk. Skriften kan bli mye penere."
Kjekt for avkommet  å kunne vifte med vurderingsboka jeg har bevart og minne om moderns til dels  slurvete håndskrift! Vel, minstemann har den mest sirlige skjønnskrift, så det store behovet  for å påpeke mine svakheter og mangler på det feltet er kanskje ikke så påtrengende.
Nå lurer du vel om jeg er i en eller annen slags barndoms-trance av noe slag i dag. Hva har mine ferdigheter i norsk og matte på barneskolen med interiørbilder å gjøre?
Vel, dette var en kryptisk måte å tilnærme seg geometriske former på! For det var sannelig en ting jeg likte i matematikk-timene og det var geometri!  Det var vel det nærmeste man kom formingsfaget;  sirkler, trekanter, bruke passer og gradeskive,, kanskje lage et menneske bestående utelukkende av geometriske former. Å,lykke!
På interiørfronten i dag bugner det av geometriske former og jeg kjenner jeg LIKER det.
Jeg synes koppene i sorthvitt fra Ferm Living med trekanter ( som har spiss vinkel, ikke stump vinkel, noe sitter..) er fine! Jeg liker det myke gode oppvaskhåndklet fra Ferm Living som skal omgjøres til pute. Jeg elsker det korallfargede fatet fra Hay som kom i posten her om dagen (gavekort jeg hadde i nettbutikken Hviit.no)
Litt forskrekket ble jeg et øyeblikk over at fatet ikke skulle brukes til mat og ikke tålte vann. Det hadde jeg ikke fått med meg, men begeistringen over formen og fargen har skjøvet bort forundringen og forskrekkelsen. Jeg så fatet for meg i utestua en sommerdag med syrlige sitronkjeks på hvitt bord, men i stedet får det bli vakre stilleben på det.

I dag la jeg ut noen nye ting på "Kaspara rydder og selger". (link på høyrekanten av bloggen)
Like etter tingene ble lagt ut  hadde en søt og oppmerksom mamma i yngstemanns klasse sendt meg lang bestillingsliste, så noen av salgsvarene er alt ute av hus. Kanskje dukker det opp enda noen flere ting i morgen.

HA EN FIN ONSDAGSKVELD!





tirsdag 12. mars 2013

Fiskeglad søtnos og knappeknagg




























Jeg er litt betatt av den fiskesultne oteren på skoleplansjen som står oppetter en vegg i stua. Etter å ha sittet med mange skoleplansjer lenge, har jeg etter hvert  funnet ut hvilke av dem som passer best i dette huset.
Enda et det tre skoleplansjer til salgs på Kaspara rydder og selger. (Se link høyre side av bloggen)

I helgen kom knappeknaggen som har ligget på et bord i hallen leeeeenge endelig opp i trappenedgangen. Jeg falt for disse knaggene fra HK living  umiddelbart første gang jeg så dem.

SOLA SKINNER, DAGEN ER BRA!
HÅPER DET ER SLIK HOS DEG OGSÅ!


mandag 11. mars 2013

Finske Inspirasjonsbilder - bra bloggtips



































Vil du dukke ned i vakre og lekre bilder er et tipset;  ta en tur innom denne fantastiske finske bloggen;
Week day carnival.


















































































































































































Bildene på denne bloggen er ren nytelse for øyet, synes jeg!
Kan du like det du ser?

GLAD DAG TIL DEG!

søndag 10. mars 2013

Og om litt er kaffen klar....























































"Livet er ikke det værste vi har, og om litt er kaffen klar",  en strofe fra en dansk sang. Det var nok den jeg hadde i tankene, da den ene snakkeboblen fra Søstrene Grene fikk ordene "Om litt er kaffen klar" og ble hengt på kjøkkenskapet over kaffetrakteren. Nå burde jeg selvfølgelig vist vår eminente kaffetrakter handlet for et par hundrelapper på Coop Obs, ingen avansert kaffemaskin her i huset, nei.
Jeg elsker kaffe, men jeg tror jeg er den minst kaffe-kresne som finnes eller har en sædeles underutviklet gane. Kaffe er liksom kaffe for meg, godt uansett. (Men, Bente... den indiske kaffen du sender meg i blant er hakket bedre enn alle andre..Det skal være sagt.)

HA EN SUPER SØNDAG MED ELLER UTEN "AVANSERT" KAFFE!


lørdag 9. mars 2013

Kaspara rydder og selger




























Nå har jeg startet med min sedvanlige vår-rydding (og far i huset jubler og heiser flagget)   Tingene jeg selger kan du kikke på HER.
Det kommer nok mer etter hvert, så det er bare å følge med om du tror du kan like noe av dette.
Noen av tingene kan sendes, andre ikke.
HA EN SPENNENDE  JAKT!


HERLIG LØRDAG TIL DERE ALLE!

fredag 8. mars 2013

Herlig helg til deg!





















































































Nå kan helgen komme! På asjetten ligger nybakte cookies bakt etter Hapel-Annes gode oppskrift som jeg igjen  tror er fra den flotte matbloggen "Marias salt og søtt"(det er link på listen min)
 Det lukter cookies i hele huset. Yes!! sa gutta og trakk inn den fristende lukten da de snublet inn døra. På bordet står en ny bukett fresia, jeg går oftest etter lilla blomster eller sarte ferskentoner. Synes det passer aller best her.
I kveld er det duket for en ny runde med Idol, familiens favoritt-program. Med sen middag og påfølgende bakst, snacks og dipp på bordet i lillestua, ja da er det fredag. Etter Idol fortsetter det med Senkveld og til slutt stuper både barn og voksne til sengs med vissheten om at en kan strekke seg lenge i senga påfølgende dag. Deilig følelse!

Psst... jeg får ofte spørsmål om hvilken malingskode dette settbordet er malt i. Jeg har blandet fargen selv ut fra to/tre andre bokser, så det er jeg jammen ikke sikker på. Da måtte jeg bært hele bordet ned i malingsbutikken og fått fargen analysert, for jeg har ikke en eneste dråpe igjen av blandingen.

HÅPER HELGEN DIN BLIR FIN!



torsdag 7. mars 2013

Legelampen på vegg























































Kanskje husker du  den røffe legelampen  med litt industrielt preg jeg handlet i en bruktbutikk for en stund tilbake. Endelig er den kommet opp på veggen!
Vi har svitsjet mellom fire ulike steder å ha den, men til slutt måtte vi bare ta en avgjørelse. Jeg er livredd skjemmende spikerhull, så det er nesten så vidt jeg tør ta et valg.
På veggen i ytterkant av den ene av sofaen hadde vi behov for litt ekstra lys dersom okkupanten av denne sofaen ønsket å lese litt på kveldstid.
Kjekt når estetikk og det praktiske kan forenes!

Her er det tid for felleskos og kvelds i lillestua.

ØNSKER DEG EN AVSLAPPENDE, GOD KVELD!


tirsdag 5. mars 2013

Spitafields market i London




























Jeg hadde aldri vært på Spitafields market i London før, men blogg-venninne Wilhelmine anbefalte sterkt dette markdet. Hun var så søt og snill og sendte meg mange gode London-tips før avreise.
Spitafields market ligger i gangavstand fra Liverpool street station. Jeg synes dette knutepunktet hvor man ofte havner med tog fra flyplassen er så kjekt å ta utgangspunkt i.
Jeg så det var skiltanvisninger til markedet (sorte små skilt) fra Liverpool street station.
Markedet er åpent søndager fra 10-16 Det kan jo vært lurt å svinge innom Petticoat Lane market på veien til Spitafields, så slår man to fluer i ett smekk.
Det jeg likte best ved Spitafields market hvor jeg  forøvrig kun handlet et prikkete tørkle var det som møtte meg med en gang jeg gikk inn (det er et innendørs marked dette)
Sjekk her:




























Verdens mest fantastiske industrielle butikk i to etasjer! Jeg kunne tatt med alt, absolutt alt hjem.
Synd tingene var så store, ingen ting å putte i kofferten som skulle tilbake til gamlelandet med Ryan Air.
Tingene var forøvrig ikke priset så man måtte forhøre seg om pris.
Se på de fantastiske kontorstolene og lampene!




























De mest råe lamper fant du her og så mange tøffe stoler og krakker og stiger!  Ja, stiger  vet dere jo at jeg liker. Måtte selvfølgelig bemerke stigene til far i huset, som ikke er like glad i slitte malingsflekkete stiger.Han skjønner ikke hvilken skatt vi har i garasjen...





























Skulle gjerne hatt de grå arkivskuffene....






























Inne på markedet var det mange herlige spisesteder, så her var det supert å innta lunsjen. Sjekk det lekre stedet med acapulco-stoler! Gutta ønsket helst å spise pizza, og vi fant et lunt spisested  med supergode pizzaer som nå har gjort meg avhengig av  pesto på pizzaen.

Jeg hadde nok slitt ut Gutta Boys på Petticoat Lane først, og da vi begynte å traske litt rundt på markedet her, begynte både far i huset og gutta å fable om å ta en undergrunn til Wembley stadion og gamble på at det var billetter igjen til kampen som skulle starte klokken fire. (altså fjerde kamp på seks dager..Jeg lever virkelig i en fotballverden som dere skjønner... men jeg snapper opp litt selv også. Kan nok navn på flere engelske fotballspillere enn de fleste damer)

Vel, mor i huset var gem der blant de utallige bodene. "Ok, vi farer til Wembley, gutter!" og fikk overbegeistrede klemmer av tre sett små og store menn, som ikke kunne fortalt henne nok hvor grei hun var.
Derfor rakk jeg ikke å se så mye på dette markedet, så jeg kan ikke yte det full rettferdighet, men spisestedene og den industrielle butikken var verdt et besøk for min del. Det skal visstnok være en del unge designere på dette markdet  med boder. Så en del klær og også skinnvesker. Jeg så akkurat maken til den ene jeg hadde sett på i Camden men her var den i hvertfall 300 kroner dyrere.

Og hvordan sluttet denne søndagen da? Jo, vi kom oss til Wembley, men det var dessverre  ingen billetter igjen. (men gutta fikk jo vært på tre kamper totalt og jeg to)  Vi endte innom en stor sportsbutikk like ved og gutta fant hver sin fotballtrøye, og det ble hamburgere på Mac Donalds som var omtrent  nabo til Wembley.
Vi var forøvrig fornøyde over å se arenaen England utkjemper sine landskamper på og synes vi hadde hatt en fin ettermiddag/tidlig kveld.
Senere tilbake på hotellet var det fantastisk å slappe av i svømmebassenget og varme seg i badstua, for London var som den ofte er bikkjekald disse dagene.

FIN TIRSDAGSKVELD TIL DEG!




mandag 4. mars 2013

Petticoat Lane market i London















































































(Bilde nr. 2 er lånt fra Wikipedia)


Vil du rote rundt i bugnede kleshauger å finne to plagg til femtilappen til sammen eller bla gjennom haugevis av stativer og titte på hundrekroners kjoler, handle litt billig sminke, et morsomt nett og et par sko er Petticoat Lane market tingen.
Her kan du spesielt på søndager gå i det uendelige å kikke. Markedet er åpent hver dag utenom lørdag men er definitivt størst og best på søndager.
Peticoat Lane market ligger veldig nær Liverpool Street station, og det er bare å følge de sorte skiltene som er satt opp med piler til ulike attraksjoner.
Vi skulle egentlig til Spitafield market vi og snublet over Petticoat Lane på veien dit. Et ulykkestreff for Gutta Boys dette, for moren ble blank i blikket av alle kjolene og MÅTTE titte litt.




























Først begynte hun febrilsk og bla i en haug med klær som lå utover et bord. To ting til femtilappen! Vel, hadde det bare vært helt uinteressante ting, hadde ikke noe handel vært aktuell.. men jeg så farger jeg elsker i denne haugen.  Vips, så hadde jeg handlet denne pudderfargede kjolen til 25 kroner og den korallfargede toppen med blomster til 25 kroner.
Det er ikke muligheter for prøving her, men jeg var heldig denne gang. Alt jeg tok med meg passet.




























Lilla- årets farge sier Fargerike.. og jeg liker jo lilla, så hvorfor ikke en stram og artig kjole  i denne fargen?
Gøyal skjæring i halsen synes jeg. 100 kroner kostet den.
Et stort og godt vevd tørkle måtte også med. 50 kr.
Den ermeløse korallfargede toppen på collagebildet øverst kostet bare 8 kroner forøvrig. Her er det bare å reise med tom koffert og fylle opp!!!
Selvfølgelig er det mye uinteressant på et slikt marked som dette også, men finner man godbitene som taler til en innimellom så er det jo skrekkelig gøy da! Ikke blir du lutfattig heller..





























Dette plagget er nesten favoritten min. En stroppetopp med blondekant nederst og så en genser over i samme farge/stoff som er kortere foran enn bak. På bildet ser den litt bred ut over skuldrene, men det blir litt annerledes når den kommer på. Mener habitten kostet 120 kroner.

Når du ser på bildene av mine klesvalg, slår det deg sikkert at; jo, hun velger klær som hun innreder. Fargene jeg er glad i  omgir jeg visst meg med i de fleste sammenhenger.

HA EN FARGERIK OG FLOTT NT UKE!


søndag 3. mars 2013

Bedagelig søndag



















































































Her har det vært en bedagelig søndag. Gutta Boys overnattet hos en kompis i natt, og far i huset og jeg spiste frokost alene ved langbordet. Hele dagen i går var gutta på fotballbanen, og det har de jammen meg vært i dag også. Vi voksne har plutselig fått mye alenetid. Føles litt rart, det skjedde liksom over natten. Plutselig hadde vi fått ganske så store barn som klarte seg uten oss i timesvis.
Nå er gutta hjemme, og vi har spist lang middag. Jammen meg  har jeg  lovet nystekte vafler til kveldsmat også. Vi må jo kose oss litt ekstra når vi er samlet!

Kanskje tenker du når du ser på bildene  at speilen jeg prøvde ved siden av det grå skapet, fremdeles henger oppe. Ja, det gjør den og den har faktisk fått oppholdstillatelse fra "høyere hold".  Kobberfatet og geviret er fjernet for denne gang. Jeg synes det var godt med litt farge ved siden av skapet jeg.

I dag har vi hengt opp den sorte, tøffe, rå legelampen. Vi  ble veldig fornøyde. Har gått og holdt den opp fire ulike steder utallige ganger før vi bestemte oss. Det ville bli et solid sår i den nymalte veggen, så det gjaldt å være mest mulig sikker. Skal prøve å få knipset bilder i morgen av den oppe.

Jeg har også et par London-temaer igjen; Spitafields marked og Petticoat Lane marked.
Kommer en av de første dagene!

Jeg har også startet med min sedvanlige vår-rydding  (far i huset hviner av begeistring)
I stedet for å legge tingene ut på Finn.no legger jeg de ut på stoffbloggen jeg før hadde som het "En dose retro". Den blir da heller til "Kaspara rydder og selger". Noen ting må hentes her i Sandefjord mens andre ting kan sendes. Jeg sier fra på bloggen når ting er lagt inn her.

ØNSKER DEG EN AVSLAPPET; DEILIG SØNDAGSKVELD!